Ким и Кание: Раздялата е неизбежна

След шестгодишен брак и четири деца, любовната история между Кимбърли Кардашиян и Кание Уест изглежда отива към своя край. Ето за какво става дума:

 

 

До този момент и двамата остават дискретни по въпроса, но всичко между тях приключи. Ким даже нае адвокатката Лора Уасър и сега двете търсят общо решение… следващата стъпка е разводът…“ – споделиха преди броени дни множество източници пред американската медия Page Six.

Госпожа Уасър е специалист по звездните разводи, а през 2013-а помогна на Ким при раздялата ѝ с втория ѝ съпруг Крис Хъмфрис: „Тежкото решение дойде точно в момент, когато Ким разсъждава по-зряло. Тя не само работи упорито, за да стане адвокат, но и е мотивирана да доведе кампанията си за реформи в затворите докрай. В същото време Кание реши да се кандидатира за президентските избори и направи други щури неща, от които на Ким ѝ дойде до гуша.

Ким и Крис, когато все още бяха щастливи заедно.

Според други, въпреки че Ким винаги е подкрепяла съпруга си, който до неотдавна имаше проблеми с психическото си здраве, тя смята, че чрез развода ще може по-добре да се погрижи и да защити децата им от неговите странности.

Колкото до това какво се случва с афроамериканеца, неотдавна негов приближен проговори пред списание People: „Той добре осъзнава факта, че за нея вече всичко е приключило. На Ким ѝ дойде в повече и самият той ѝ каза, че се нуждае от повече уединение, за да разбере какво наистина иска. Той е добре. Тъжен, но е добре. Знаеше, че неизбежното рано или късно ще се случи.“

Последните публикации на Ким в личния ѝ Instagram профил.

Двамата не са били забелязвани заедно седмици наред, в същото време рапърът не присъства в снимките, които напоследък Ким публикува в социалните мрежи. Впечатление прави и фактът, че на тях американката вече не носи нито годежния си пръстен, нито брачната си халка.