JLo Beauty – скоро на пазара

Както неотдавна ви разказахме – https://special.bg/dzhenifar-lopes-sashto-shte-lansira-sobstvena-marka-kozmetika/ , Дженифър Лопес също реши да лансира собствена козметична марка. Така преди няколко дни 51-годишната влиятелна дама качи видео, с което да промотира и да съобщи кога излизат разкрасителните ѝ продукти, събрани под името JLo Beauty. Ето какво друго се знае до този момент.

 

Рекламното клипче, дълго 2 минути и 20 секунди, бе качено в личния профил на звездата в Instagram и вече е гледано над 12 млн. пъти. То започва с лицето на Джей Ло в близък кадър, без грим и думите: „Това е най-добрата маска, която някога съм пробвала“. Следват няколко сцени, в които красавицата е застанала в най-различни пози, преди да продължи с изречението: „През годините често ми задаваха въпроса: „Какво правиш, за да имаш толкова красива кожа?“. Хората искаха да узнаят и затова се почувствах задължена да събера тайните си за красота в шишенце и да им кажа: „Ето какво правя за кожата ми“.

След това виждаме звездата в лабораториите на марката ѝ, където лично тества всяка текстура и продукт, давайки обратна връзка към екипа си. Но въпреки че латино дивата е имала възможността да пробва някои от най-скъпите и луксозни козметични продукти на пазара, тя разяснява, че винаги се връща към мъдрите думи на майка ѝ за натуралната козметика: „Зехтинът върши идеална работа като лек за косата, кожата, ноктите и тялото.“. Освен това според майката и дъщерята зехтинът хидратира епидермиса в дълбочина, придавайки му естествен блясък и жизненост. Ето защо може да очакваме, че маслиновото масло ще играе важна роля в бранда на Джей Ло, както и че всички продукти на линията ще бъдат формулирани с колкото се може повече натурални съставки.

Другата добра новина е, че изпълнителката на Qué Ironía е помислила за това JLo Beauty да бъде достъпна не само за всеки цвят на кожата и възраст, но и за всеки джоб. Датата на лансиране на козметичната линия е определена за 1-ви януари следващата година, а най-нетърпеливите сред феновете вече могат да се запишат за предварителна поръчка от 12-ти декември. Те ще получат продуктите THE JLO GLOW Multitasking Serum и THAT BLOCKBUSTER Wonder Cream. Оттук можете да направите и вашата собствена заявка – https://www.jlobeauty.com/?ccg=jlo-thatglow&uci=US-JL-O-SO-BR-GR-IG20-122799 .

Да бъдеш силен, да осъзнаваш собствената си стойност, това означава да се грижиш за себе си.“ – резюмира Дженифър Лопес.