Грандиозното завръщане на Линдзи Лоън

Линдзи Лоън – 35-годишната американска актриса, известна с бурния си живот и немалко проблеми, се завръща в света на седмото изкуство. Ето с кои бъдещи филмови проекти:

 

Първото заглавие е Falling for Christmas, което все още няма официално име на български. Очаква се да излезе до края на тази година (все пак е с коледна тематика). В него Линдзи ще изиграе богата наследница, наскоро сгодила се, която след ски инцидент изпада в амнезия. Тя е открита и обгрижвана от красивия собственик на шале (тип дървена швейцарска хижа), изигран от Чорд Овърстрийт от „Клуб „Веселие“,  и дъщеря му. Случката се развива няколко дни преди Коледа.

Рижавата звезда вече е подписала договори за още две предстоящи киноленти с американския гигант за стрийминг Netflix. Новината бе оповестена от Кристина Роджърс, режисьорката на някои от предстоящите визуални разкази: „Много сме щастливи за колаборацията ни с Линдзи и все така се надяваме да продължим съвместната си работа с нея. Най-малкото нямаме търпение да запознаем зрителите с още  филми с нейно участие“.

Линдзи в „Капан за родители“ (1998).

Netflix също не пропусна да се похвали в социалната мрежа Twitter: „Светът се влюби в Линдзи Лоън, когато тя се превъплъти в ролята на известните еднояйчни близначки („Капан за родители“ (1998). А сега дойде и редът на Netflix да му даде двойна доза „Линдзи“ с лансирането на две нови заглавия, където тя ще играе.“.

Линдзи също потвърди новината в личната си Instagram страница.

Това е много радостна новина, както за самата актриса, така и за верните ѝ фенове. Нека да припомним, че звездата от „Гадни момичета“ (2004) дълги години имаше проблеми и бореше зависимостите си към алкохола и наркотиците.