Гел за ръце, презервативи и билети за космоса: странните подаръци, които получават номинираните за наградите „Оскар“.

От процедури за подобряване на чувствителността на интимните зони до ускрасени със злато и скъпоценности дезинфектиращи средства за ръце – всяка година претендентите за наградите „Оскар“ получават подаръчни комплекти от Американската киноакадемия. Понякога те включват твърде странни вещи.

 

Средно подобен пакет с подаръци струва около 200 хил. долара и съдържа рзкошни неща – луксозни пътешествия, скъпо струващи разкрасителни процедури и други предмети, от които не биха се отказали дори звезди на световно равнище. Ние обаче ще ви разкажем за най-странните подаръци, които са включвали в различно време комплектите на номинираните за най-престижните филмови награди.

O-Shot (2015)

Тази „процедура за подмладяване на влагалището“, предложена от доктор Чарлз Рунълс, струва 2700 долара. Клетки от кръвта на съответната жена се въвеждат в интимната й зона, за да промени формата й и да засили нейната чувствителност. Същата процедура може да се прилага при неволно изпускане на урината и проблеми в сексуалния живот.

Индивидуален хороскоп (2015)

Холивудските звезди получават подаръчни сертификати за сума от 20 хил. долара. Всеки собственик на такъв документ може да разчита на лично посещение от основателката на компанията Enigma Life, за да „обсъдят хороскопа му, да анализират сънищата му и да бъде обучен на методите за контрол на съзнанието“.

Сребърна огърлица, гравирана с географската ширина и дължина на театъра „Долби“, където се състои церемонията за връчване на „Оскар“ -ите (2015)

За да може Академията винаги да бъде на няколко сантиметра от сърцето на знаменитостите…

ARTAS – роботизирана хирургия за присаждане на коса  (2014)

Вероятно, за да сме сигурни, че супермоделите ще продължат да са луди по Лео Ди Каприо, дори когато започне да оплешивява.

Уроци Le Petite Cirque (2014)

Напълно възможно е актьорите да нямат нужда от дубльори, ако преминат серия от уроци и усвоят навиците на професионалистите от въздушния цирк.

Конски шампоан (2014)

Не, не за коне, а за хора. Защо този подарък е бил включен подаръчния комплект и какво му е специалното, си остава загадка до ден днешен.

Пистолети за стрелба със смляно индийско орехче (2014)

Феновете искат прекалено много селфита? Сложете такова пистолетче в чантата си и проблемът ще бъде решен.

Луксозни презервативи (2013)

Срещу 5 долара за безопасни веселби на шикозните звездни купони.

Vaportrim –  насищане без храна (2012)

Знаменитостите, притеснени, че не могат да влязат в рокля или в костюм с необходимия размер, могат да пробват „първият в света десерт с нула калории“.  Vaportrim ви кара да се чувствате сити, въздействайки на вкусовите и ароматните ви възприятия без наличието на храна. Доста депресиращо…

Дезинфектант за ръце, украсен със скъпоценности (2012)

Бутилката с гел за ръце, инкрустилана със злато и кристали е любезно предоставена от ​​Purell и струва 135 долара.

Увеличител за петата точка (2009)

Меко бельо, което помага за постигане на ефекта „пищен задник“, почти като на  Бионсе.

Мигли от норка (2005)

Официално най-удобните изкуствени мигли, които може да се купят с пари.