Ед Шийрън решава междусъседските си проблеми като изкупува имотите им

Популярният музикант Ед Шийрън е измислил интересен начин да преодолее проблемите си със съседите. След като комшиите му се оплакали от шума, който вдига, 28-годишният певец решил да купи всички имоти около себе си.Така той добавил към своята собственост още две къщи, които обграждат имота му в Лондон на стойност 19.8 милиона паунда и закупил също и апартамента, който се намира над ресторанта му, съобщи „Сън“.

„Ед имаше съседи, които мърмореха за шума, така че, когато получи възможност да купи двете къщи до дома си в Лондон, той се възползва от шанса. Ед не само направи мъдра инвестиция, но и ограничи шанса хората да се оплакват за силна музика или партита .Той също така реши да купи апартамента над ресторанта си, защото това би могло да се окаже огромно преимущество за разширяване на бизнеса“, заяви източникът на „Сън“.

Ед Шийрън вече е горд собственик на 22 имота на стойност 47 милиона паунда. Музиканът се мотивирал да изкупи съседните имоти, след като комшиите му многократно се оплаквали от силната музика и шумните партита, идващи от неговата собственост. Несъгласие на хората имало и със силата на музиката в неговото заведение, затова певецът открил нестандартно решение на проблема, премахвайки възможността някой да бъде наблизо, за да се оплаче.

28-годишният английски певец счупи рекорд за продажбите на билети миналата година, продавайки почти 5 милиона билета по време на световното си турне, натрупвайки състояние за над 432 милиона долара само в рамките на една календарна година.