Бритни Спиърс отново се завърна

Преди няколко дни принцесата на поп музиката отново зарадва верните си фенове с ново, нечувано досега парче. Ето за какво става дума:

 

 

Песента се казва „Mood Ring“ и е част от деветия ѝ албум „Glory“, който бе лансиран преди 4 години; до неотдавна тя бе налична само в Япония като бонус парче. Но изпълнителката на „Oops!…I Did It Again“ реши да благодари на почитателите си като направи творбата си достъпна за всички. Причината – чрез тяхната подкрепа „Glory“ изпревари всички други музикални албуми в класациите на iTunes през месец май. Впрочем „Mood Ring“ се явява третият сингъл от вече споменатия албум.

Бритни в началото на кариерата си.

Намерих предназначение на това парче, след като не го бяхме използвали: вие искахте нова корица за албум… та-да, заповядайте! Каквото бе заявено е вече изпълнено… Надявам се да си пуснете #MoodRing  и да го увеличите на макс!!!“ – написа певицата в Twitter.

Звездата бе очарована от упоритостта на феновете си да я мотивират не само да качи неизползваната ѝ песен в Apple Music и Spotify, но и да я „облече“ с официална корица. Между другото въпросната обложка вече краси и дигиталната версия на деветия ѝ албум: „Поискахте нова корица за „Glory“ и след като бе удостоен с първо място, това просто трябваше да се случи! Не бих могла да се справя без вашата помощ!“ – сподели Бритни и в Instagram профила си.

Песента може да чуете оттук – https://www.youtube.com/watch?v=IvkWMFzwJKY .

Да припомним, че „Glory“ е не само един от най-успешните музикални албуми на лъчезарната блондинка, но е и сред нейните най-любими. Лансиран е на 26-ти август, 2016-а, от американската звукозаписна компания RCA Records, а първият му сингъл е „Make Me“. За нула време той не само се изкачи на трето място на US Billboard 200, но и оглави класациите в Чехия, Ирландия и Италия; отделно влезе в Топ 10 на 20 други държави. Цялостната оценка на шедьовъра на Бритни е положителна, а до този момент са продадени над 1 млн. копия по целия свят.

Но както по всичко личи, в най-близко време можем да очакваме и излизането на десетия албум на Бритни Спиърс, след като тя го потвърди официално преди четири години. Кой знае, може дори вече да е готов…