Брад Пит с нова роля в екшън филм

Въпреки че до неотдавна един от най-сексапилните мъже в света говореше, че обмисля да се оттегли от света на киното, последните му действия говорят друго. Брад Пит ще участва в новия филм на Дейвид Лийч, носещ името „Bullet Train“ (Влак-стрела). Ето какво друго се знае за момента.

 

Както вече споменахме, носителят на „Оскар“ отдавна планира да се сбогува с участията си в нови киноленти: „Те ще стават по-малобройни и по-далечни, защото има други неща, с които искам да се занимавам. Когато усетите, че сте изпълнили ваша мечта, идва време да реализирате друга.“ – сподели Брат Пит в интервю за „Ню Йорк Таймс“, малко след премиерата на филма „Към звездите“, в който участва.

Въпреки това, според информация на американското списание Deadline, 55-годишният актьор вече е готов да изиграе следващата си голяма роля в предстоящия екшън на Дейвид Лийч, бивш каскадьор, известен с работата си върху „Дедпул 2“ (2018), „Джон Уик“ (2014) и „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“(2019). Филмът ще бъде продуциран от Sony Pictures и адаптиран по японския роман „Мария Бийтъл“ на Котаро Исака. Но каква е историята?

Дейвид Лийч.

Петима наемни убийци се озовават в скоростен влак, който пътува от Токио до Мориока, Северна Япония. Постепенно научават, че мисиите им се преплитат една в друга. Въпросът е какво точно ги очаква, когато влакът достигне крайната точка на пътуването си?

След като снимките на сума ти ленти през пролетта и лятото на 2020-а бяха отложени заради пандемията от коронавирус, очаква се, че работата по „Bullet Train“ ще започне най-рано към края на тази година. Все още не се знае нито кога ще бъде датата на премиерата, нито с кого ще си партнира екранният Ахил.

Кадър от филма „Телма и Луиз“.

Припомняме, че славната кариера на Брад Пит започва именно с филма от 1991 г. „Телма и Луиз“, дело на режисьора Ридли Скот. В главните роли са Джина Дейвис (Телма) и Сюзън Сарандън (Луиз), две приятелки, които тръгват на пътуване с непредвидими последици. Потегляйки на запад, жените се натъкват на привлекателния млад дрифтър на име Дж. Д. (Брад Пит). Телма мигновено го харесва и убеждава Луиз да го вземат със себе си.

Прословутата сексапилна сцена.

Един от най-култовите моменти е сцената между Дж. Д. и Телма в хотелската стая, където Брад Пит имитира каубой, съблечен гол до кръста. Въпреки това самият хубавецът доста пъти е признавал, че смята актьорската си игра в кинолентата за една от „най-смотаните“ в цялата си кариера. Но така или иначе, холивудската звезда се прочу именно благодарение на участието си в „Телма и Луиз“.