Бионсе приготви нов албум

Американската певица е готова със седмия си студиен албум, който ще бъде пуснат в продажба на 29-ти юли тази година. Ето какво друго се знае за него:

 

Преди броени часове 40-годишната звезда използва социалните си мрежи, за да уведоми широката публика за най-новата си творба. Това е седмият студиен албум Renaissance, за който Бионсе лаконично написа „act i … RENAISSANCE“ („Първи акт… Ренесанс“). За по-ефектната реклама съпругата на Джей Зи даже изтри и профилните си снимка от социалните мрежи.

Платформите за музика и стрийминг като Spotify, Apple Music и Tidal веднага споделиха новината, като за потребителите им са предоставили възможността за предварително запазване на парчетата на седмия диск. По данни на Apple Music, Renaissance ще съдържа 16 парчета. Наред с това се знае, че той ще бъде изцяло солов албум на Бионсе, чийто последен студиен албум, Lemonade, излезе преди шест години.

Нека да припомним, че още миналата година изпълнителната на Sweet Dreams сподели пред Harper’s Bazaar, че готви нова туба: „С цялата самоизолация и неоправданата несправедливост през изминалата година, мисля, че всички ние сме готови да избягаме, да пътуваме, да обичаме и да се смеем отново. Чувствам, че настъпва нов ренесанс и искам да бъда част от осъществяването на това бягство по всякакъв възможен начин. В студиото съм вече от година и половина. Понякога ми отнема точно година, за да намеря най-подходящите ритми и мелодии, с които да ощастливява своите верни фенове.“