Били Айлиш – експертът по вдишването и издишването

Страдаща доста често от тревожност, американската певица е открила много добър начин, чрез който да се успокои и заземи: чрез техники за правилно вдишване и издишване. Но куриозното е, че неотдавна Били лично реши да сподели знанията и опита си по време на концерт.

 

В интерес на истината, 20-годишната американка рядко говори за психическото си здраве. Но от доста време насам тя страда от редовни пристъпи на паника и тревожност. Въпреки това Били Айлиш успява да преоткрие техниките за правилно дишане и медитиране. Нещо повече – преди броени дни, по време на гастрол в Англия (музикалният фестивал в Гластънбъри), самата певица реши да сподели опита си с верните си почитатели.

Бих желала за малко да се успокоим, да се свържем с настоящето. Искам самите вие да се почувствате по-добре, да помислите за всичко, за което сте благодарни, и всички неща, които наистина ви ощастливяват. Ако сте дошли на концерта ми с вашето гадже или приятел, погледнете ги и им кажете, че ги обичате. А сега – моля ви, всички да затворите очи, да се успокоите и знайте, че се намирате в пълна безопасност – толкова обичани и закриляни.“ – помоли тълпата изпълнителката на Bad Guy, преди да я подхване с хита си When The Party’s Over.

Верните фенове на Били Айлиш успяха да я запишат и да качат въпросното ѝ изпълнение в социалните мрежи.

Определено Били е сред малкото музикални творци, които някога са си позволявали такава интимност и загриженост към публиката. Впрочем, певицата немалко пъти е споделяла, че е започнала да медитира и да контролира дишането си по време на първата вълна от коронавирус през 2020 година.