Българската марка BY FAR вече и с аромати, и с награда

BY FAR с гордост обяви дългоочаквания старт на колекцията аромати BY FAR – DAYDREAM в партньорство с Nordstrom.

 

 

 

 

 

Новата „линия” вече се предлага в 14 магазина на Nordstrom в САЩ, включително в Калифорния, Флорида, Ню Йорк, Тексас, и Вирджиния, както и онлайн – на nordstrom.com.

„Развълнувани сме от партньорството с Nordstrom за пускането на пазара на нашата колекция от аромати BY FAR DAYDREAM.

Репутацията на Nordstrom, че се стремят към нищо по-малко от самото съвършенство и тяхната отдаденост да предоставят на своите клиенти най-доброто за поддържането и подчертаването на красотата, съвпада перфектно с нашата визия за марката.

Вярваме, че това партньорство ще ни позволи да достигнем до нови клиенти и ще продължим да разширяваме в максимална степен границите си в света на ароматите.“

Това обяви Сабина Гьошева, изпълнителен директор на BY FAR. Тя добави, че от компанията ѝ са извънредно щастливи да споделят, че преди дни BY FAR спечели наградата на The Fragrance Foundation UK за най-добър дебют 2023 година.

„За нас е чест и сме безкрайно благодарни на всички, които ни подкрепиха с творчеството си и вярата, че ще сбъднем тази наша мечта“, сподели развълнувана Сабина Гьошева.

Катя Енчева

Днес Ви запознаваме с нейния RTW мениджър на политиките за развитие – Катя Енчева, чието интервю бе разпространено от компанията.
– Кога се присъединихте към BY FAR?
– През април 2022 година.
– Какъв беше Вашият път дотук?
– Много вълнуващ, пълен с нови преживявания и възможности.
– Каква е според Вас причината BY FAR да е уникално място за работа?
– Амбицията да се стремим напред и нагоре, да ставаме все по-добри, да постигаме все по-високи позиции. Освен това съм възхитена и от основните им ценности, които следват на всеки етап от работата.
– Какъв е ключът към Вашия успех?
– Много съм организирана и ми харесва да планирам – да гледам напред. За мен един предвиден проблем е вече наполовина решен.
– Как се мотивирате и оставате мотивирани?
– Когато имам възможност да работя върху нещо предизвикателно, но много смислено, си представям крайния резултат и продължавам напред, за да го превърна в
реалност.
– Бихте ли споделили кои са трите Ви навика, които правят живота Ви по-приятен?
– Прекарването на свободното ми време със семейството и приятелите, джин с тоник, докато наблюдавам залеза и всеки миг сред природата.