Афиш: На безплатно кино в Лувъра

Добра новина за любителите на киното и Париж. Кинематографският фестивал Paradiso Louvre се завръща за четвърто поредно издание, от 6-ти до 9-ти юли. Ето какво друго се знае:

 

Ако това лято се намирате във френската столица и се окаже, че сте и върли кинофили, тогава следната програма е специално за вас. Не само, защото прожекциите ще се проведат във вътрешния/квадратен двор на Лувъра (Cour Carrée du Louvre), но и те ще бъдат напълно безплатни.

В интерес на истината, културното събитие се реализира от 4-звездния хотел Paradiso, на който му се носи славата на един от малкото кинематографски хотели в света. С други думи, това е място, където не само можете да отседнете, но и да гледате филми в салоните му. Хотелът се намира на булевард „Дидро“ № 135, в непосредствена близост до площада на Нацията (Place de la Nation) – https://www.mk2hotelparadiso.com/en/page/open-air-cinema-paris.11699.html .

Киносалон в 4-звездния хотел Paradiso.

Кинофестивалът, състоящ се от 6-ти до 9-ти юли, ще започва всяка вечер от 19:30 ч., където зрителите ще могат да се насладят на всякакви видове забавления: викторини, караоке, барчета, вкусна храна или музиката на различни диджеи. Самото прожектиране на филмите започва в 22:45 часа.

До този момент все още няма актуална информация относно лентите, които ще бъдат излъчени по време на фестивала.