Звездни бебета: Майчинството сближи Ребъл Уилсън и Риана

Австралийката и барбадоската вече споделят обща радост – първите трепети на майчинството. Ето за какво става дума:

 

Ребъл Уилсън

Наистина щастлива новина за 42-годишната Ребъл Уилсън. На 7-ми ноември актрисата сподели фотография в личния си Instagram профил, където обяви за раждането на първородната си дъщеря.

Повече от щастлива съм, за да ви съобщя за раждането на първородната ми дъщеря Ройс Лилиан, родена тази седмица чрез сурогатна майка. Не мога да ви опиша обичта, която изпитвам към нея, тя е просто една невероятно чудо!“

Да припомним, че през този юни Ребъл официално обяви, че си пада по жени, чрез социалната мрежа Instagram, и че нейната партньорка се казва Рамона Агрума.

Риана

Междувременно барбадоската певица сподели за първите си трепи като майка, по време на новото модно ревю на бранда ѝ Savage x Fenty. За тези, които все още не знаят, звездата стана майка за първи път този месец май. Наред с това до този момент още нито се знае за името на първородния син на Риана, нито има негови снимки в дигиталното пространство.

О боже мой, как само изглежда синът ми рано сутрин. Сутрин, когато си отвори очичките и се опитва да разбере къде се намира. Толкова е сладък, неслучайно това е моето най-любимо време на деня. Наистина е невероятен, той е едно наистина щастливо бебе.“ – споделя Риана пред Entertainment Tonight.

В интерес на истината, 34-годишната цветнокожа красавица вече крои планове за следващия си мащабен бизнес проект: „ Знаете ли, винаги съм си мислила, че ще бъде голямо клише, ако и аз се захвана с продукцията на детски дрешки. Но сега, откакто съм майка, вече смятам, че това е следващият етап на кариерата ми като моделиер и бизнесдама. Например, когато пазарувам, все повече се убеждавам, че бих желала да създам дрехи, които моите собствени деца биха носили. Имам вече няколко идеи…“.