Zaz ще омайва България

Четиридесет годишната известна френска певица ще забавлява българската публика на 26-ти август.

 

 

Визитата на Изабел Жефроа, както е истинското име на французойката, е свързана с програмата на Music Stage във Велинград или, казано с други думи, по случай второто издание на популярния ARTE Feastival. Концертът на Zaz ще бъде на 26-ти август 2022 г. от 21:45 ч., като пристигането ѝ в България е свързано и с промотирането на петия ѝ студиен албум – Isa.

Лъчезарната Zaz.

През трите дни на фестивала публиката ще има възможността да се наслади и на изпълненията на THE CARDIGANS, EMIR KUSTURICA & The No Smoking Orchestra, JOHN NEWMAN, REGARD,  Sister Bliss от FAITHLESS, BOMFUNK MC’s,  S.A.R.S., LEEROY THORNHIL,  N.O.H.A., KOSHEEN, Amparanoia, Aronchupa & Little Sis Nora, DELINQUENT HABITS, Gipsy Groove.

Впрочем, освен разнообразна музикална програма на Music Stage, посетителите ще могат да се насладят и на комедийни стенд-ъп спектакли и кино маратон; демонстрациите на известни шеф-готвачи на живо; занимателната и специално обособена зона за децата; разнообразната вкусна храна и отбрани напитки.

Велинград.

За повече информация и всички новини около АRTE Feastival можете да посетите уебсайта www.artefeastival.bg  . А за тридневните и еднодневните билети – www.ticketstation.bg