„Уилоу“ се завърна

Кинематографският шедьовър от 1988 година се завръща с продължение, за огромна радост на феновете му. Ето за какво иде реч:

 

Новата творба на Lucasfilm ще бъде лансирана по Disney+, където вече са качени по-голямата част от знаковите филми на Disney. Затова не е чудно, че неотдавна се появи и трейлъра на продължението на „Уилоу“ – режисиран от Рон Хауърд и базиран на историята на Джордж Лукас.

Плакатът на първия филм.

От трейлъра ясно се разбира, че Уоруик Дейвис отново ще се превърне в протагониста Уилоу Ъфгуд. Английският актьор ще си партнира както със стари колеги (Джоан Уоли отново като Сорша), но и нови лица като Демпси Брик, Амар Чада-Пател, Ели Бамбър, Тони Револори, Руби Крус и Ерин Келиман.

Отново ще видим Уоруик Дейвис в образа на Уилоу Ъфгуд.

В интерес на истината, новият „Уилоу“ ще бъде изпълнен под формата на телевизионни серии, които ще бъдат достъпни от 30-ти ноември тази година в дигиталната платформа за стрийминг. Действията в лентата се развиват двадесет години след финала на първата част. От официалния синопсис става ясно, че принцеса Кит (Руби Курс), дъщерята на Сорша, събира група, за да се отправи на опасно и вълнуващо приключение да намери и спаси брата си близнак.

Кадър от сериала.

Оттук можете да видите и първия трейлър към „Уилоу“ – https://www.youtube.com/watch?v=tbbveDpUZv4&t=1s .