„Ченгето от Бевърли Хилс” се завръща с четвърта част

Това се разбра от култовата стрийминг платформата Netflix, която сподели първи кадри от снимачната площадка на екшън-комедията. Разказваме ви какво друго се знае до този момент:

 

Почти четири десетилетия след премиерата на първата част на полицейската сага, Еди Мърфи отново ще се превъплъти в образа на популярния полицай Аксел Фоли.

В понеделник, 27-ми ноември, както вече казахме, от Netflix споделиха в личния им Instagram профил снимка на актьора, облечен в познатото яке на Фоули „Детройт Лайънс“. Тя бе придружена от съобщението, че „Полицаят от Бевърли Хилс: Аксел Фоули“ ще се появи догодина”.

Кадър от първия филм.

Допълнително се знае, по данни на уебстраницата IMDb, че режисьорът на „Ченгето от Бевърли Хилс 4” е Марк Молой, сценаристи са Уил Бил, Том Гормикан и Кевин Етън. В ролите също така ще видим и Джъдж Рейнхолд като Били Роузууд, Кевин Бейкън като капитан Грант и Джоузеф Годрън-Левит като детектив Боби Абът.

Трите части на филмовата поредица.

Нека да припомним, че премиерата на „Полицаят от Бевърли Хилс“ се състои през далечната 1984 г. и се превръща в определяща роля за кариерата на Еди Мърфи. Лентата печели номинация за „Оскар“ за най-добър оригинален сценарий и дава началото на още две продължения: „Полицаят от Бевърли Хилс 2″ през 1987-а и „Полицаят от Бевърли Хилс 3″ през 1994-а.