Spencer: Кристен Стюарт намери своя принц Чарлз

Дългоочакваният биографичен филм на Пабло Ларайн, с участието на Кристен Стюарт, най-накрая избра подходящия актьор за ролята на принц Чарлз. Разкриваме ви кой е той.

 

За предстоящата лента, разказваща за проблемната Коледа на 1995-а на Даяна Уелска и тогавашния ѝ все още съпруг, и за която вече писахме – https://special.bg/spencer-parvi-ofitsialni-snimki-i-nova-informatsiya-za-filma/ , стана ясно кой ще партнира на американската актриса Кристен Стюарт в ролята на принцеса Даяна.

Джак Фартинг.

Списание Entertainment Weekly информира, че това е 35-годишният британец Джак Фартинг. Той може да е познат на зрителите от британската историческа драма и сериал „Полдарк“ (2015-2019) и комедията на Netflix от 2020-а „Любов, сватба, повторение“ (Love Wedding Repeat).

Олга Хелсинг и Томас Дъглас.

Освен Кристен Стюарт, Джак Фартинг, Тимъти Спол, Сали Хокинс и Шон Харис (чиито роли все още си остават мистерия), в кинематографския проект ще видим и Олга Хелсинг като Сара Фъргюсън (бившата съпруга на принц Андрю) и Томас Дъглас в образа на Едуард Джон Спенсър, 8-ми граф Спенсър и баща на покойната принцеса Даяна.

Отляво: Ема Корин в ролята на принцеса Даяна, отдясно: истинската Даяна Уелска.

В интерес на истината, дори самата Ема Корин (Лейди Ди в популярния сериал „Короната“) сподели, че Кристен е много подходяща за ролята. Най-малкото 30-годишната актриса ще продължи оттам, откъдето приключи четвъртият сезон на „Короната“.

Втората официална снимка на Кристен Стюарт като Даяна Спенсър.

Между другото, докато феновете са все още в очакване на премиерата на „Спеснър“, засега определена за тази есен, те могат да се насладят на втората официално публикувана снимка на Кристен Стюарт като Даяна Уелска. Екранната Бела Суон, която така обичахме в „Здрач“, успява да я докара на визия, но е много интересно как ще се справи с усъвършенстването на британския (аристократичен) акцент.