Снимки на бившите срещу бургер: Burger King с необичайна акция за Свети Валентин

Докато повечето ресторанти отбелязват Деня на влюбените Свети Валентин като събират щастливи двойки, веригата от закусвални за бързо хранене Burger King предприема друг подход. Заведенията се надяват влюбените да разменят спомени си за бившите си партньори срещу най-популярния им бургер Whopper.

В деня на Свети Валентин веригата за бързо хранене ще раздава бургери на определени места в Ню Йорк, Лос Анджелис, Сан Франциско и Бостън, давайки възможност на клиентите си да се отърват от снимки на бившите си гаджета срещу сандвич. В Ню Йорк купувачите могат да донесат и други предмети, като писма, меки играчки или дрехи, при условие че са свързани с разлюбените им партньори.

Промоцията е вдъхновена както от Деня на влюбените, така и от филма „Хищни птици и фантастичната еманципация на Харли Куин“, най-новият в кинематографичната вселена на Ди Си Комикс. Според историята Харли Куин се разделя с Жокера.

„Кой има нужда от Жокера в този ден на Свети Валентин, когато можете да имате бургер, – написаха представители на компанията в прессъобщение. – В ново партньорство с Warner Bros и новата им лента „Хищни птици“, заведенията на Burger King празнуват Деня на влюбените на Харли Куин. „