Слънцето преминава в знака на Дева

Днес Слънцето преминава в съзвездието на Дева. През следващите 30 дни ще усещате въздействието на това разположение на планетите – ще имате желание да сте най-подредените, най-точните. Ще сте спретнати, старателни и жадни за знания.

От друга страна няма да ви подминат и някои отрицателни качества на Девата – ще сте като пристрастени към правенето на критични забележки. Могат дори да ви обвиняват в заяждане.

Има риск да затънете в ненужни подробности, така че никога да не постигнете целта си. Внимавайте и пестеливостта ви да не се изроди в скъперничество. Така че се придържайте към една от основните черти на Девите – благоразумието и ще имате успех с всичко, с което се захванете.

За представителите на отделните зодии е добре да обърнат внимание на следните особености:

Овни, ще откриете вродените си силни качества и ще реализирате потенциала си. Ще завършите важни проекти и ще сте горди със своята систематичност и методичност.

Телци, ще се опитате да въздействате на другите чрез изключителната си принципност. В някои случаи обаче е добре да не пилеете енергията си – някои от бизнес партньорите ви ще се опитат да опетнят доброто ви име.

Близнаци, днес е отличен ден за работа в екип – вашето старание и ангажираност ще бъдат възнаградени богато в близко бъдеще. Подходящ ден да обсъдите повишаване на заплатата, бонуси или стимули.

Раци, в сферата на иновациите ще постигнете отлични резултати. Възможно е днес да имате несъгласие с шефовете си по някои въпроси. Добре е, въпреки различията, да потърсите допирни точки с тях.

Лъвове, не таете нереалистични надежди за кариерно израстване – задачите, които изпълнявате във вашата компания, не предполагат изкачване в йерархията.

Деви, днес ще бъде вашият най-мързелив ден. Ще предпочитате да си стоите у дома и нищо да не правите. Вечерта това „мързеливо“ настроение ще е в миналото и ще може да си планирате следващия ден по най-добрия възможен начин.

Везни, вашите близки ще се нуждаят от помощ и съвети, така че бъдете готови да им помогнете. Бизнес сделките ви могат да малко да почакат.

Скорпиони, днес прекарайте повече време със семейството си. Дори ако в работата ви организират парти, звездите ви препоръчват да се приберете у дома. Не съжалявайте, ще имате и други поводи да купонясвате с колегите и бизнес партньорите си.

Стрелци, днес ще сте по-бавни и пасивни от обикновено. Опитайте се да разберете къде отиде цялата ви енергия, може би трябва да преразгледате графика си и да отделите повече време за сън.

Козирози, колкото и днес да се разочаровате от работната атмосфера – от колегите и началниците – не бързайте да напускате. Бъдете снизходителни – всеки има лоши дни и може да е кисел и сърдит, без видима причина.

Водолеи, днес ще имате успех, ако инвестирате в обучения и професионални квалификации. Превърнете самоусъвършенстването си в норма на живот.

Риби, днес ви предстои да се захванете с нова, много отговорна бизнес задача. От една страна това ще ви радва,а, от друга ще ви плаши. Фокусирайте се въру целта, в противен случай рискувате да не постигнете нищо.