Понеделник, 6 декември – Решително постигане на целите

Днес Марс и Плутон се позиционират така една спрямо друга, че всички ще усетят благоприятното им въздействие през следващите пет дни.

Ще имате желание и способност да разработвате дългосрочни стратегии и да ги прилагате. Ще се чувствате изпълнени с енергия и готовност за работа.

След целия този мощен енергиен поток, не забравяйте да възстановите баланса си, като дадете почивка на тялото и душата си.

Ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

Поривът за свобода при Овните може да ги изстреля до невиждани висоти. Ще бързат да отметнат различни задачи, които от доста време ги затормозяват. Ще имат възможност да правят дългосрочни планове, коригирайки предишни грешки.

 

Телците е добре да са по-внимателни към здравето си – да полагат повече грижи за себе си. Най-малкото, което могат да направят, е да не се напрягат и да избягват ситуации, които провокират в тях тревожност. Препоръчително е да следят какво хапват и да постъпват разумно.

Близнаците ще имат голям брой задължения – наред с решаването на семейните и служебни въпроси, ще трябва да поемат защитаването на социални каузи. Добре е да се възползват от възможностите, които се откриват пред тях.

Раците ще имат повишен интерес към изучаването на философия. Това може просто да задоволи любопитството им, но е по-вероятно да подобри професионалните им умения. Способността им да разбират човешката природа ще им помогне да постъпват по-отговорно, когато се появи необходимост от бързи и решителни действия.

За Лъвовете е препоръчително да си отделят време за почивка и забавления. Може да се отправят на пътешествие, за да презаредят батериите си. Важно е да не забравят да сложат в багажа си и слънцезащитния си крем.

Девата ще се вдъхнови от свои минали славни успехи. Те ще й помогнат като трамплин за постигането на много нови цели. Ще постигне напредък и благодарение на свои нови контакти. Непринуденият й характер ще й помогне да се разбира добре с околните.

Везните успешно ще изпълнят всички поставени задачи. Тяхната работоспособност ще е изключителна – могат успешно да инвестират в откриването на магазини за бяла и черна техника.

 

Мнозина от Скорпионите ще трябва да се справят с ремонти. Могат да освежат и обзавеждането на дома си. Онези от тях, които играят на фондовия пазар, днес ще могат да се похвалят със сериозни печалби.

Стрелците ще трябва да реагират спешно на неотложните нужди на техни близки и роднини. Полезно е да проведат откровен разговор с половинката си.

Козирозите е добре да проявят търпение и да не действат импулсивно. Препоръчително е без много вълнение да продължат да се изкачват по стълбичката към успеха, да се съсредоточат върху целите си, като внимават да не прескочат някое стъпало.

Водолеите ще имат усещането, че, колкото повече се приближават до целта си, толкова повече се зареждат с творческа сила, креативност, а не на последно място и с късмет. Всичко това ще ги направи още по-решителни в постигането на целите им. На голям успех днес ще се радват банкерите, мореплавателите, търговците и рибарите, чиито професии са покровителствани на днешния ден – Никулден.

Представителите на зодия Риби ще се борят за малко свободно време.

Най-вероятно ще си го отвоюват под формата на кратко пътуване, за да презаредят батериите си и да изпитат удовлетворение от осъзнаването на факта, че вече играят сериозна роля в организацията, в която работят. Това ще ги изпълни с удовлетворение.