Понеделник, 21 февруари – Ин и Ян в хармония

Днес Слънцето и Луната ще са разположени в благоприятен тригон, което ще се отрази положително върху отношенията между мъжете и жените.

Ще сте стимулирани да се доказвате, да се грижите един за друг и заедно да се борите срещу понякога разрушителната самота.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, не бързайте. Прекаленото бързане може да навреди на бизнеса ви и да развали всичките ви брилянтни планове. Добре обмисляйте решенията си, следвайте принципа- десет пъти мери, един път – режи, и ще имате успехи.

Телци, днес е много важно да спазвате дрескода. Обличайте се по начин, приемлив във вашата фирма. В противен случай може да имате главоболия, които никак няма да допринесат за успеха ви в работата.

Близнаци, днес не е нужно дълго време да обсъждате решенията си с прекия си началник – той лесно ще опровергае всичките ви безспорни аргументи. Заради това се опитайте да постигнете целите си по заобиколен начин.

Раци, днес не ви препоръчваме да взимате важни управленски решения. Дайте шанс на колегите си – оставете ги да решават вместо вас. Предстои да бъдете изненадани приятно и да постигнете по-големи успехи, когато не сте разкъсани между куп задачи.

Лъвове, днес ще имате спорове с колегите си, но тези пререкания, както и непрестанните възходи и падения, които ви съпътстват в екипа, само ще ви стимулират да сте по-продуктивни.

Деви, днес е препоръчително да поработите върху подобряването на самочувствието си. Очевидно е, че това ще ви гарантира по-голямо уважение и възможности за кариерно израстване.

Везни, днес ви предстои трудна битка с привържениците на консервативната посока на развитие на вашия бизнес. Защитете гледната си точка с всички възможни аргументи – ще имате успех дори и ако това ви се струва невъзможно.

Скорпиони, днес всичко ще е спокойно на работното ви място и у дома – не се тревожете за нищо, тъй като това ще влоши настроението ви и всички ще го отнесат. После ще съжалявате, защото реално никой не е виновен.

Стрелци,не се лашкайте от една крайност в друга, ясно дефинирайте от какво имате нужда. Сега преживявате доста труден момент. Подкрепата и разбирането на близките ви и хармонията у дома ще ви помогнат да си стъпите на краката.

Козирози, днес не бъдете мърляви в изпълнението на ангажиментите си. Може да бъдете критикувани – вземете си поука и се амбицирайте да следвате друга линия на поведение. От това може само да спечелите.

Водолеи, някой ваш близък или щедър бизнес партньор, виждайки колко ви е трудно, ще реши да ви изненада, като ви предложи помощта си. Не му отказвайте – така или иначе изпитанията тепърва предстоят.

 Риби, днес рискувате да се преуморите по време на работа, така че планирайте графика си така, че да можете да превключвате от една дейност към друга, без излишно напрежение. Опитайте се и да не влизате с никого в конфликт.