Майли Сайръс с писмо до Хана Монтана

Годините, изпълнени със скандална слава, се трупат, но американската звезда Майли Сайръс не е забравила откъде е тръгнала. Петнадесет години след излъчването на първия епизод на нашумелия сериал „Хана Монтана“, Майли Сайръс използва повода, за да изкаже дълбоката си признателност към телевизионната ѝ героиня. Ето за какво става дума:

 

Скъпа Хана Монтана, дори след петнадесет години продължавам все така да те обичам. #HMForever.” – започва туитът на 28-годишната певица в социалната мрежа. Постът ѝ в чест на популярното музикално шоу на „Дисни“ мигновено събра над 600 хил. харесвания. Към публикацията Майли бе прикрепила и собственоръчно написано писмо, с логото и дизайна на „Хана Монтана“, адресирано към нейното измислено алтер его.

Здравей, Хана – мина доста време” – започва писмото.

„Да сме по-точни – цели 15 години. Петнадесет години, откакто сложих тази руса перука с бретон, мислейки си че скривам истинската си самоличност. След това носих розов пеньоар с твоите бляскави инициали близо до сърцето ми. Тогава не го осъзнавах съвсем, но сега е повече от ясно, какво място вземаш в сърцето ми. Не само в моето, но и в сърцата на милиони хора по света.

Хана Монтана.

По този начин дъщерята на Били Рей Сайръс иска да обясни, че през десетте години, в които играе ролята на Майли Стюарт/Хана Монтана, се е опитвала да живее с бързо натрупаната слава и да преодолее стреса, на който съвсем малка – на 14 години, е била подложена. Също така изпълнителката на Wrecking Ball благодари на снимачния екип за всички създадени приятелства и за прекрасните спомени. Част от приятелите ѝ са нейните колеги в сериала: Емили Озмънт, Мичъл Мусо и Джейсън Ърлс, които са станали за нея като „второ семейство“.

Майли Сайръс, Били Рей Сайръс и Джейсън Ърлс.

Имаш цялата ми любов и огромна благодарност. Да ти „вдъхвам“ живот през всичките тези 10 години беше такава чест за мен. Задължена съм не само на теб, Хана, но и на всички, които повярваха в мен още от самото начало. Ще ти бъда лоялна и ще те уважавам много чак до самия край… Обичам те, Хана Монтана. Завинаги твоя, Майли.

Това е едно много прочувствено и дълбоко откровение от страна на младата дама, но не са малко хората, които поставят искреността ѝ под въпрос. Да припомним, че макар и Майли да взима една от перуките на Хана у тях от сантименталност, след последния ден на снимачната площадка на сериала, както споделя навремето, тя все пак се опитва неколкократно да скъса със стария си имидж. Пиянски изцепки, вулгарни текстове, злоупотреба с алкохол и наркотици, татуировки, пирсинги и екстравагантни прически и костюми, непристойно поведение на сцената…

Вулгарна изцепка на певицата по време на неин концерт.

Всичко това, за да може „порасналата“ музикантка да се разграничи максимално от образа на сладката и невинна руса телевизионна героиня. И Майли Сайръс успя… Все пак е хубаво, че бившата съпруга на Лиам Хемсуърт не е забравила, че именно благодарение на ролята си на Хана Монтана успя за нула време да стане световноизвестна.