Мария Шарапова: „Ще ставам майка!“

Тридесет и четири годишната руска тенисистка сюрпризира всички чрез много интересна публикация в социалните мрежи. Ето за какво става дума:

 

Петкратната шампионка по тенис от Големия шлем Мария Шарапова, която се оттегли от спорта през февруари 2020 г., качи доста интригуващо съобщение в личния си Instagram профил на 19-ти април. Датата не е избрана случайно – именно на нея преди 34 години се ражда най-великата руска тенисистка в сибирския град Нагян.

Безценни начала! Яденето на торта за двама винаги ми е било специалитет.” – гласи съобщението на бившата половинка на Григор Димитров, под фотография, на която ясно си личи, че е в напреднала бременност.

Бащата на бъдещата ѝ първа рожба е британският бизнесмен Александър Гилкс, с когото са сгодени от декември 2020-а. За 42-годишния мъж на Маша се знае, че е учил в колежа Итън, заедно с принцовете Уилям и Хари, и е близък приятел с принцеса Евгения и Пипа Мидълтън (сестрата на херцогинята на Кеймбридж, Кейт Мидълтън).

Мария Шарапова с годеника ѝ Александър Гилкс.

Да припомним, че Шарапова печели „Уимбълдън“ през 2004 г., когато е едва на 17 години. След това триумфира на всички други големи състезания; на Откритото първенство на Франция – цели два пъти, през 2012-а и 2014-а. В миналото красивата рускиня е имала интимни взаимоотношения и с фронтмена на Maroon 5 Адам Ливайн, и с баскетболната звезда Саша Вуячич.