Кино: “Замръзналото кралство 3” е напът

Един от най-касовите и известни анимационни шедьоври на Disney ще се сдобие с трета част.

 

 

След като кралица Елза и принцеса Анна от Аръндейл изцяло промениха света през 2013-а, бе нормално да се очаква, че от компанията на Уолт Дисни ще гледат да продължат с издаването на нови и нови заглавия, посветени на “Замръзналото кралство”. Две късометражни анимации, книги, играчки, костюми и второ продължение на филма през 2019 година.

Е, по всичко изглеждаше, че едва ли върлите фенове на визуалния разказ, вдъхновен от знаковата приказка “Снежната кралица” на Ханс Кристиан Андерсен, щяха да останат задълго задоволени само с две части.

Още през това лято актрисата Кристен Бел, дала прекрасния си глас на принцеса Анна, изплю камъчето, че третата част е напът. Въпреки че и тя потвърди, че все още няма официалното право да разкрива такава информация, слуховете не само зачестиха, но и най-различни извори започнаха да потвърждават думите ѝ.

До този момент не се знае кога ще излезе продължението към “Замръзналото кралство”. Предполага се, че ще отнеме няколко години; почитателите все пак се надяват да не е цели шест, каквато бе времевата разлика между лансирането на първите два филма.

Очаква се Кристен Бел и Индина Мензел да се завърнат, за да озвучат Анна и Елза. Наред с това Джош Гад отново да се превъплъти в образа на любящия снежен човек Олаф, а Джонатан Гроф като годеника на Анна Кристоф и северния елен Свен.