Как ще ухаят мъжете през студените месеци

Докато плодовите и флорални благоухания обикновено се асоциират с пролетта, през есента екзотичните подправки, мирисът на запалена камина, канелата, кожата и дървесните оттенъци си остават класика в жанра.  Впрочем зимата тепърва предстои, затова ви предлагаме няколко мъжки аромата, които със сигурност ще са ваши верни другари през есенно-зимните дни.

  1. Hugo Boss The Scent

Творението на Hugo Boss впечатлява със съставките си от кожа, джинджифил и манинка – африкански афродизиачен плод със сладко-пикантен мирис. The Scent е символ на силния, преуспяващ мъж, който знае много добре какво иска и как да го получи.  Ефектът на парфюма е убедителен, първичен и запомнящ се.

  1. Mugler Alien Man

Ако искате промяна в скучното еднообразно ежедневие, не се колебайте. Известният Alien Man на Thierry Mugler идеално комбинира в себе си умерения аромат на кожа, цвета на османтус, кайсия и пушена кора от бук. И така, благодарение на своите флорални, дървесни и плодови нотки, той не само помага за разнообразяване на всекидневието, но и подчертава идеално вашето спокойствие и сила.

  1. Yves Saint Laurent Y

Благоуханието на тази парфюмена вода е едновременно сладко и мъжествено. Джинджифилът, бергамотът, ветиверът, кедърът, тонка бобът, градинският чай, ябълката и абсолюто от здравец допълват мъжествения ви и индивидуален характер, подготвяйки ви за специфичната вълшебна атмосфера на студените месеци. Не забравяйте  да се полюбувате и на стилния, непринуден дизайн на флакона, характерен за френската марка.

  1. Giorgio Armani Acqua Di Giò Absolu

Този елегантно-фин аромат балансира умело дървесната магия, цитрусовата енергия и мистичната страст с чистотата на водата. Силната му страна е, че свързва с лекота трите сезона: лято, есен и зима и трите съставки:  морски ухания, грейпфрут и пачули в едно съвършено цяло.

  1. Hermès Bel Ami

Въпреки че за първи път одеколонът е представен през 1986 г., той си остава вечна класика. Тайната на успеха му се крие в нотките на дърво и мъх, пачули, цитрусови плодове, сандалово дърво и кожа. Ароматът може и да не се понрави на всекиго, но си остава сред най-подходящите допълнение към официалното облекло и за романтични поводи.

  1. Viktor & Rolf Spicebomb

Неслучайно дизайнът на флакона наподобява истинска граната, защото Spicebomb е невероятна експлозия от мощ и аромати – от една страна пристрастяващи и огнени, но от друга –  взривяващи и ледени. Огнените нотки са съставени от чили, шафран, кожа, тютюн и ветивер, докато останалите включват бергамот, грейпфурт, елеми и розов пипер.