Имението от „Свежият принц от Бел Ер“ вече се отдава под наем

Луксозното имение от нашумелия през 90-те години ситком (ситуационна комедия) вече може да бъде наемано през популярната онлайн-платформа Airbnb. Разказваме ви какво друго ви очаква на мястото, освен изисканите блюда върху сребърни подноси и приветственото съобщение от самия DJ Jazzy Jeff.

 

Тази есен феновете на „Свежият принц от Бел Ер“ най-сетне могат да сбъднат една от съкровените си мечти. Актьорът Уил Смит се съюзи с Airbnb, за да предоставят незабравим 5-звезден престой на гостите в прекрасния имот на екранните чичо Фил и леля Вивиан, намиращ се на адрес 251 North Bristol Avenue, Los Angeles, CA 90049.

За голяма радост на наемателите – една нощувка ще струва само 30 долара – в чест на 30-годишнината на популярното шоу: „Готови ли сте за най-освежаващото отсядане някога? Ако това място ви изглежда все така познато, това е защото си е останало все същото, откакто го видях за първи път. Завърнах се и сега ще ви дам ключовете, за да можете да се настаните удобно в моето крило на имението – само не пипайте личната ми колекция от маратонки, ок?“ – гласи обявата на Уил Смит.

Стаята на Уил Смит.

Както вече стана ясно от горното послание, късметлиите ще имат достъп не само до главната баня и личната стая на афроамериканеца, декорирана в типичен стил от 90-те години на XX в., но и до баскетболното игрище, басейна, зоната за отдих и трапезарията. Важно е да се спомене, че заради продължаващата пандемия от коронавирус, достъпът до кухнята е временно забранен, затова пък гостите ще бъдат поглезени с вкусни, изискани блюда, сервирани върху сребърни подноси.

Част от другите екстри включват чифт маратонки Nike Air Jordan за всеки гост (не се тревожете – те не са част от колекцията на холивудската звезда) както и пълен гардероб с прекрасни и стилни дрехи, чакащи някой щастливец да ги облече. Освен това ще имате уникалния шанс да се запознаете, макар и през видеокамера, с DJ Jazzy Jeff: приятел на 51-годишния актьор в сериала и в реалния живот, който ще се погрижи за избора на добра музика, докато вие релаксирате около басейна.

Резервациите ще започнат от 29-ти септември, но за момента те ще бъдат достъпни само за жителите на окръг Лос Анджелис; по-големите групи ще трябва предварително да докажат, че са от едно домакинство, като превенция срещу разпространението на COVID-19.

Другата добра вест е, че Airbnb ще дари част от спечелените пари на организацията с нестопанска цел Boys & Girls Clubs of Philadelphia, която се грижи за подрастващите жители на най-големия град на Пенсилвания.

Instagram публикацията на Уил Смит, на която се вижда и DJ Jazzy Jeff.

Между другото, по-рано този месец се разбра, че актьорският състав на оригиналния ситком официално е подписал договор за създаването на ребуут от два сезона, наречен „Бел-Ер“ (подобно на „Малки сладки лъжкини“ и „Клюкарката“).

От ляво надясно: Хилари Банкс (голямата братовчедка), Джефри Бътлър (икономът), Вивиан Банкс (лелята), Карлтън Банкс (братовчедът), Ашли Банкс (малката братовчедка), Филип Банкс (чичото) и Уил Смит.

Да припомним, че „Свежият принц от Бел Ер“ се излъчваше по телевизионния канал NBC в продължение на 6 сезона, от 10-ти септември, 1990 г., до 20-ти май, 1996 година. Творението на Анди и Сюзън Боровиц разказва за приключенията на Уил Смит, който играе самия себе си в паралелна вселена, където след сбиване в родния му град Филаделфия (по време на игра на уличен баскетбол) майка му го изпраща да живее при богатите му роднини в изискания лосанджелиски квартал Брентууд. Но заради различните им характери и стил на живот, чичо Фил, леля Вивиан и братовчедите доста често се сдърпват и създават драми, осигурявайки по този начин пълноценна доза смях на зрителите.