Холивуд: Още една булка в лицето на Александра Дадарио

Поздравления за най-новото семейство на Холивуд.

 

 

Преди броени дни 36-годишната актриса Александра Дадарио („Пърси Джаксън“, „Сан Андреас“, „Спасители на плажа“) сключи брак с 53-годишния продуцент Андрю Форм („Петък 13-и“, „Костенурките нинджа“, „Чистката“) в Ню Орлиънс, щата Луизиана. Макар и двойката официално да обяви годежа си на 2-ри декември 2021 г., нейната бърза и спонтанна венчавка озадачи мнозина. Церемонията се проведе в известното джаз заведение на града – Презървейшън Хол, а коктейлът се състоя в бар „Марилу“.

Опитахме се да пресъздадем наистина старовремска атмосфера. Много ни харесаха екстериорът и интериорът на Презървейшън Хол – сградата е наистина много стара, интересна и уникален исторически паметник. Това са само част от качествата ѝ, които я направиха толкова специална за нас. Фактически искахме нашият важен ден да бъде свързан с музиката, пиенето, веселието и естетиката на Ню Орлиънс.“ – разказва Александра Дадарио пред Vogue.

Презървейшън Хол в Ню Орлиънс.

Дадохме си обети, поплакахме си, а децата на Андрю бяха нашите шафери. Искахме тържеството ни да бъде в наистина тесен кръг, за да обърнем внимание на всички.“ – продължава младата булка.

Александра Дадарио и Андрю Форм.

Да припомним, че младото семейство се запознава неотдавна в Ню Йорк: Андрю в очакване на нов кинематографски проект, а Александра – любуваща се на родния си град. Двамата се срещат случайно на много натоварена улица, а след спонтанната инициатива на американеца, двамата отиват на вечеря. На 4-ти май, миналата година, Александра публично обявява за връзката им чрез личния си Instagram профил.

Докато за американката от италиански произход това е първи брак, то за съпругът ѝ това е втори. От 2007-а до 2021-а продуцентът бе женен за американската актриса и фотомодел Джордана Брустър, от която има две деца.