Феновете на Риана я ядосаха

Колкото и широко скроена да е певицата от Барбадос и нейното търпение, като на всеки човек, си има своите граници. А ето едно от нещата, с които можете много лесно да я изкарате извън кожата ѝ.

 

Дори да очаквате с огромен интерес излизането на деветия музикален албум на звездата, по-добре не я питайте за датата на премиерата му! Преди броени дни в социалната мрежа Instagram „фентитата“ (както се наричат верните фенове на чернокожата красавица) прекалиха с въпросите си към Риана по време на видео чат. Това я подтикна да им отговори: „Ако още веднъж някой от вас ме попита, кога ще го лансирам, след като се опитвам да спася света, за разлика от нашите президенти… ще ви застрелям на мига!“.

Нахалството на феновете може да се дължи и на факта, че неотдавна бившият възлюбен на Риана – рапърът Дрейк, се осмели също да я попита за дългоочаквания ѝ албум по време на Instagram чат на живо. Въпреки че сигурно се е шегувал, на певицата сега не ѝ е до това – има други приоритети.

Риана се бори срещу коронавируса.

Тя също се включи в битката срещу новия вирус – заедно с изпълнителния директор на Twitter – Джак Дорси, дариха сумата от 4.2 млн. долара на фонда Mayor’s Fund for Los Angeles. Неговата цел е да финансира нелегалните работници, заразените, децата на лекарите, възрастните и бездомните хора в Съединените щати, засегнати от COVID-19.

Риана с баща си.

Нещо повече, звездата, която преуспява и като дизайнер на дрехи, и като производител на собствена козметика, изпита нещастието на собствен гръб. Шестдесет и шест годишният баща на Риана, Роналд Фенти, който е вече напълно излекуван, също бе сред заразените. Въпреки множественото им разногласия и спорове през годините, двамата продължават да се обичат и подкрепят. Така преди броени дни Роналд благодари на дъщеря си от все сърце, че не само не го е изоставила, но и му е осигурила апарат за дишане: „Дъщеря ми Робин ме проверяваше всеки ден как се чувствам. Честно казано, мислех, че ще си отида от този свят. Обичам те безкрайно много, Робин. Толкова много направи за мен. Оценявам всички усилия, които положи.