Ема Радукану – новият посланик на „Диор“

Ема Радукану стана звезда за невероятно кратко време – сякаш за една нощ. Първо, това лято се изкачи до четвъртия кръг на Уимбълдън и накара всички да занемеят пред успешното ѝ представяне.

 

После, през септември, спря дъха на всички с участието си на US Open, като отнесе в дома си най-големия трофей и се поздрави с рекордна победа.

Ема Радукану ликува, след като стана шампионка на US Open.

И накрая, след невероятните си спортни постижения, Радукану стана посланик на Tiffany & Co, появи се на Met Gala, а накрая и на премиерата на последния филм на Бонд, „Няма време за умиране“.

Преди ден стана ясно и че 18-годишната британска спортистка ще бъде най-новия посланик на „Диор“, както за дамските колекции на Мария Грация Кюри, така и за предлаганите от марката продукти за грижа за кожата и грима. Трябва да споменем, че всичко започна с роклята, която Радукану избра да носи за премиерата на последния филм с Бонд – рокля, вдъхновена от Гърция, в блестящ сребърен цвят от предстоящата колекция за 2022 година.

Ема Радукану на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд.

„Чувствах се райски!“ – споделя Радукану пред Vogue, след като облича за първи роклята.

„Да можеш да носиш такава рокля, създадена с цялата магия на „Диор“ беше уникално преживяване. И за мен бе чест да бъда облечена с нея на първата филмова премиера, на която присъствах в живота си“ – разказва Радукану.

Тя споделя и впечатленията си от дизайнера и творчески директор на „Диор“ Мария Грация Кюри, която я кани за посланик на марката.

Мария Грация Кюри.

„Работата на Мария Грация дава възможност на жените да се чувстват уверени в себе си, когато са облечени в емблематичните и уникални кройки на „Диор“. И именно това безспорно повлия на решението ми да се съглася да стана техен посланик. Още повече, че тя знае как да предаде посланието си в рамките на големи колективни и важни събития, каквито са ревютата ѝ“ – добавя Радукану.

Ема Радукану на корта.

Като се има предвид опитът на тенесистката на корта и на турнири по време на Големия шлем, Радукану със сигурност разбира от важни колективни събития. А след последните новини изявите ѝ извън корта ще станат още по-вълнуващи за гледане.