Брой 73 на списание „Banker Special“ – за хора със смели мечти, с надежда за децата и със страст към… шоколада

В разпространителската мрежа вече може да намерите брой 73 на списание „Banker Special“.

Дали защото се разпространява през „женския“ месец март, или поради особено стечение на обстоятелствата, но в него има мощно присъствие на харизматични дами.

Ще имате възможност да прочетете интервюто с вицепрезидента Илияна Йотова, с Кристина де Бройн – представител на УНИЦЕФ в България, с Петя Димитрова – главният изпълнителен директор и председател на УС на Асоциацията на банките в България.

Лице на корицата е Иво Груев, който е изпълнителен директор и член на Управителния съвет на ЗЕАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“.

От интервюто с него ще научите кои са трите опорни точки, на които дружеството гради стратегияга си, както и каква е перспективата пред застраховането в глобален мащаб.

А от какво имаме нужда, за да имаме по-добро „утре“, ще ви разкрие посланикът на Гърция у нас – Н.Пр. г-н Алексиос-Мариос Либеропулос. Дипломатът е въодушевяващ разказвач. И това е някак естествено, имайки предвид, че съвсем чистосърдечно споделя, че след като си е контузил коляното и вече не танцува, любимото му останало хоби е работата.

Но не си мислете, че Н. Пр. Алексиос-Мариос Либеропулос се оплаква – напротив. Това е все едно някой, който страстно обича шоколад, да се оплаква, че има шоколад на цената на вечеря в изискан ресторант. А какво е това сладко изкушение, също може да научите в най-новия брой на списание „Banker Special“.