Бритни Спиърс: „Това е краят!”

Тъжна новина за феновете на Принцесата на поп музиката.

 

 

Преди броени дни американската певица шокира света – най-вече своите верни почитатели – че занапред не планира да се занимава повече с музика.

За да сме напълно ясни, повечето от новините са пълен боклук!!! Продължават да обясняват как съм се била обръщала към най-различни музиканти с молбата да запиша нов албум… Никога повече няма да се върна в музикалната индустрия!!!” – написа Бритни в личния си Instagram профил.

Бритни – в зората на своята музикална кариера.

По информация на Business Insider, 42-годишната звезда все пак продължава да пише стиховете към песните на свои колеги. Само за изминалите две години е написала към 20 текста.

В момента не съм се фокусирала да продължа с моята музикална кариера. Време е не да бъда този, когото искат останалите; време е да открия самата себе си.” – споделя изпълнителката на Toxic. Тя допълва, че вече е казвала, че вече не възнамерява да посещава звукозаписните студия: в мемоарите ѝ „Жената в мен”.

Бритни, позираща със своята собствена звезда на Алеята на славата.

Да припомним, че до този момент Бритни Спиърс има над 100 млн. продадени копия на албуми и 98 млн. продадени сингли. През ноември 2003 г., когато хубавицата е само на 21-годишна възраст, тя получава своя собствена звезда на Алеята на славата в Холивуд. По този начин се превръща в най-младия изпълнител в звукозаписната индустрия, удостоен с подобни почести. Наред с това тя е номинирана за 8 награди „Грами“ и 6 „Американски музикални награди“, като впоследствие печели по една от всяка от тях;  удостоена е с 8 музикални награди „Билборд“ (от 22 номинации); включително получава и приза „Милениум“ през 2016-а.