Ако някой не е чул – клюкарката Блейк Лайвли има рожден ден

Актрисата и модел Блейк Лайвли празнува на 25-и август 35-ия си рожден ден. Позната е с ролята си на Сирина ван дер Удсън в сериала „Клюкарката“.

Състоянието й се изчислява на 65 млн. долара, като годишно приходите й са в размер на 11 млн. долара.

Блейк е мъжко име. Причината – тя е петото – най-малкото дете в семейството и поради изчерпване на имената на бабите и дядовците, нямало на кого другиго да бъде кръстена освен на брата на една от бабите. Майка й е била мениджър на свободни артисти, като един от тях е бащата на Блейк – Ерни Лайвли.

Първото признание за артистичния й талант идва през 2005 г., когато за ролята си във филма „Джинси- талисман“ спечелва наградата Teen Choice Awards.

Шест години по-късно прави запомняща се роля в „Зеления фенер“, където среща и бъдещия си съпруг – актьорът Райън Рейнолдс.

Единадесет месеца след запознанството си те сключват брак. Имат три дъщери – Джеймс, Инез и Бети.

Но в паметната 2011-а Блейк Лайвли снима и „Градът на крадците“ с Джон Хем.

Следваща ефектна роля прави през 2014 г. – във „Век Адалин“, следва превъплъщението й в „Светски живот“ през 2015 година.

Но както вече споменахме, става световно известна с ролята си на Сирина в „Клюкарката“, където си партнира с Лейтън Мийстър, Ед Уестуик и Чейс Кроуфърд.

Има няколко железни навика – не близва алкохол, всяка сутрин пие на гладно голяма чаша топла вода, тренира фитнес – по 5-6 пъти седмично. Една нейна тренировка трае между 30 и 75 минути.

Храни се здравословно – никога не пропуска закуската, която най-често е с яйца, яде протеини, зеленчуци, плодове, сладки картофи, авокадо. Готви с кокосово олио.

Веднъж седмично си позволява сладки неща. Признава, че когато има лош ден, яде шоколадов сладолед и си пуска саундтрака към филма „Цар лъв“, за да потанцува и да си оправи настроението.

Твърди, че хората клюкарстват и винаги ще го правят, когато се чувстват несигурни в себе си и като говорят за другите, поставят себе си малко по-високо от тях.

Категорична е, че не се нуждае от нищо друго освен от рокля „Шанел“, чифт обувки с червени подметки „Лубутен“ и червило. В същото време, когато е напълно сериозна, признава, че най-хубавото нещо, което човек може да облече, е увереност.