10 любопитни факти за представителите на зодия Лъв

Астро Banker Special

Дойде редът и на „царствената“ зодия. Вторият знак на огнения елемент се откроява с благородството, лоялността, щедростта, креативността и енергията си. Но като всеки владетел Лъвовете лесно могат да бъдат заслепени от егоизма, нарцисизма, сребролюбието и властта, ако не внимават. Въпреки това приятелството с тях никога не е излишно. Впрочем, фактите, с които ще ви запознаем, се отнасят не само за хората, родени под този чудесен знак, но и за онези с асцендент и луна в Лъв.

 

 

Представителите на знака се тревожат повече, отколкото си мислите – особено за хората, които обичат.

Лъвовете много често няма да ви кажат или покажат, че са ви ядосани, но веднага ще усетите рязката промяна в поведението им.

Те са уверени отвън, но чувствителни отвътре. Никога няма да ви позволяват да видите как се пречупват физически и психически. Затова предпочитат да страдат уединени в комфорта на дома си.

Ако ги вбесите, за секунди могат да се превърнат от най-милите и добри хора на земята в най-хладнокръвните и отмъстителни личности, които някога ще срещнете. Затова е най-добре да нямате сред враговете си представители на този знак.

За тях няма никакво значение расата, религията или сексуалната ориентация на околните. Ако се отнасяте добре с тях, очаквайте същото и от тяхна страна.

Представителите на знака идеално осъзнават кога трябва да са нежни и мили и кога твърди и борбени.

Умът им е пъргав и могат с лекота да прозрат намеренията на другите.

Представителите на огнения елемент имат навика да поддържат вредните за тях отношения повече, отколкото трябва. Те просто мразят да се отказват от определени хора.

Лъвовете притежават чар и усмивка, с които безпроблемно могат да се измъкнат от всяка ситуация.

Представителите на този зодиакален знак трудно прощават. Ако много сте ги наранили, няма никакъв смисъл да се опитвате да си оправите взаимоотношенията с тях.