Четвъртък, 25 август – Радост от даряването на внимание

Ъгълът между орбитите на Луната и Юпитер е 120 градуса. Това разположение на небесните тела ще ви изпълни с позитивизъм и ще ви помогне да вземете най-верните решения.

Днешните ви срещи ще ви вдъхновяват и ентусиазират. Смело влизайте в ролята на добрата фея орисница – правенето на подаръци, отделянето на внимание на хората до вас, ще ви носи удоволствие.

Представителите на отделните зодии е добре да обърнат внимание на следните особености:

Овни, не предприемайте големи инвестиции – вашите финансови съветници със сигурност ще ви подведат, но без умисъл. Придържайте се към по-малки разходи, за да ограничите потенциалните щети.

Телци, пред вас се откриват редица инвестиционни възможности. От вас зависи каква опция ще изберете. Шансовете за финансов успех едва ли биха могли да бъдат по-добри.

Близнаци, идеите, които предлагате, не са ефективни и ваши бизнес партньори ще искат да ви покровителстват. Това може да ви обърка – затова се доверете на собствените си инстинкти. Винаги е добре да се вслушвате в чужди съвети, но винаги бъдете критични, преди да ги приемете.

Раци, трансакциите ви вървят добре и обичайните конкурентни борби вече не са ви нужни. Но не се задоволявайте да лежите на стари лаври – мислете за бъдещи проекти.

Лъвове, днес успешно ще преговаряте дори и да се стигне до неприятно пазарене. Установете нови контакти, защото те могат да ви бъдат изключително полезни в бъдеще. Разчитайте на интуицията си, ако се притеснявате, че нещо може да се обърка.

Деви, споделяйте с приятели за финансовите си проблеми. Ако сте достатъчно смели и гъвкави, за да ги приложите на практика съветите, със сигурност ще имате полза от тях.

Везни, днес е подходящо време за големи покупки. Ще направите правилния избор и няма да бъдете подведени от търговеца.

Скорпиони, ако искате да инвестирате спестяванията си в нещо ново, сега е моментът да го направите. Банковият ви съветник ще ви даде разумен съвет, но не се колебайте да попитате и други консултанти за съвет.

Стрелци, ако не ви е наложително, отложете всички планирани инвестиции и покупки. Непредвидени събития могат да провалят плановете ви. Имате нужда от спестявания, така че ограничете излишните харчове.

Козирози, дори и днес да получите примамливи предложения как да инвестирате изгодно, изчакайте. Може да ви очакват неприятни изненади, които да провалят инвестицията ви. Търпението е добродетел и това важи особено за паричните трансакции.

Водолеи, проявете гъвкавост. Тъй като не можете да знаете какво крие бъдещето, бъдете скептични към всяко едно предложение, което ви отправят.

Риби, фокусирайте се да намерите най-точното решение за инвестициите си, тъй като в последно време бизнесът ви търпи загуби. Не разчитайте на шопинг терапията – вместо да се успокоите – по-вероятно е да се окажете с празни джобове.