Разгледайте най-големия закрит воден парк във Великобритания

Най-добрите водни паркове във Великобритания ще имат сериозен конкурент в най-скоро време – в близост до Борнмът се открива нов воден атракцион на стойност 75 милиона лири, който ще се превърне в най-големия закрит воден парк във Великобритания.

Аквапаркът ще предлага не само обикновени водни пързалки, а и редица вълнуващи атракции, използващи технологиите Virtual Reality и Augmented Reality, които ще предизвикат истински адреналина на потребителя. Очаква се водният парк Elysium да отвори врати през 2023 г., но съдейки по проектните планове, мястото ще бъде наистина невероятно.

Курортът ще предлага луксозни спа услуги, джакузи, заведения за хранене, сауни и парни стаи. Аквапаркът разполага със 75 дка пространство и е с удобно местоположение близо до Борнмът, Крайстчърч и Пул, а това предвещава бъдещия му успех. Разбира се, че няма цялата площ да бъде заета единствено от водния парк – ще има също и градини, езеро, места за сядане на открито, алеи за разходки и ресторанти. Elysium е с капацитет за 4000 посетители на ден и се очаква да посреща около милион гости всяка година.

Elysium ще бъде най-необикновения, луксозен и най-голям вътрешен воден парк в Обединеното кралство. Предлагащ спа център за красота с множество удобства, сауна, хамам, масажи и козметични процедури, възможности за тренировки и танци, Elysium ще бъде място за релакс и пълно спокойствие, мир и свобода на духа с наслада за сетивата и тялото.