Новата налудничава теория в TikTok, засягаща пряко мъжете

Отдавна е всеизвестно, че култовата социална апликация е не само доста опасна за подрастващите, но и гнездо на всякакви чудати и луди теории. Въпреки това преди няколко дни една от тях не само взриви дигиталния свят със странните си разсъждения, но и за нула време се превръна в най-гледаното клипче в TikTok.

 

Както вече казахме, славата на TikTok, като място на най-големите небивалици, расте с всеки изминал ден – особено след като силният пол отдавна е на прицел. Става дума за най-различни съвети, спускани и споделяни от всякакви сватовници и любовни гурута, засягащи спечелването на мъжкото сърце.

Една от последните, наричана “vabbing” (английско портманто на думите „vagina” и”dabbing”), цели привличането на силния пол към тази жена, която парфюмира интимните си части със специални аромати. Макар и този метод да бе научно доказан, че е чиста измама, това не спира гурутата на Ерос да лансират все повече и повече познания…

„Теорията на червените нокти“, или „red nail theory“, е най-новият тренд в китайската социална мрежа; негов създател е американката Робин Делмонти. За нула време видеото, също е свързано с vabbing-а, се превръща в най-гледаното видеоклипче в TikTok.

Звучи невероятно, но мисля, че мъжете са адски привлечени към лакираните в червено дами, защото им напомня на техните собствени майки, когато са се грижили за тях. Нещо като „майчина полемика.“ – казва във видеото Робин.

В интерес на истината, въпросната теория не се крепи върху никакви научни и социологически факти. Наред с това доста последователи в социалната мрежа критикуваха или се изсмяха на споделения от Робин Делмонти метод: “Ето, че Зигмунд Фройд спечели още веднъж и, ако беше все още жив, щеше да бъде много популярен сред днешните поколения”.