Джоди Комър – най-красивата жена в света

По данни на Liverpool Echo, британската актриса мина всички тестове на древните гърци, превръщайки се в най-красивата жена в света. Ето защо:

 

Неотдавна известният пластичен хирург доктор Джулиан Де Силва публикува снимки на най-красивите актриси. Британският “агент на красотата” секвенира (метод, чрез който се изследва точната последователност на ДНК с цел откриване на мутации, делеции или дупликации, както и различни „здрави“ варианти на един ген) лицата на известни личности, които отговарят на античните стандарти за красота, следвайки така нареченото златно сечение, създадено от елините.

Джоди Комър.

Оказа се, че Джоди Комър е родена с най-добрите позиции на носа и устните с резултат от 98,7%, което е само на 1,3% разлика от перфектната форма. Наред с това Джоди получи най-добри резултати за ширина и дължина на носа, а формата на устните и позицията на очите ѝ бяха близо до съвършенството. Най-лошата оценка, обаче, получиха нейните вежди.” – споделя роденият в Лондон пластичен хирург.

Доктор Джулиан Де Силва.

Да припомним, че 29-годишната актриса се прочува с участието си в сериала „Убивайки Ийв“. А за кратко време, през последните няколко години, тя се превърна в една от най-търсените актриси, като през 2019-а даже получи „Еми“ за най-добра женска роля в сериала.

Джоди Комър и Сандра О в „Убивайки Ийв“.

Апропо, другите четири места бяха присъдени на Зендая, Бела Хадид и Бионсе. Това е голям шок феновете на супермодела Бела Хадид, тъй като преди тя бе смятана за жената с най-перфектно лице в света с близо 94,35 на сто съвпадение. Ала сега постижението ѝ вече е пратено в историята.