Hunk Nail – маникюреният салон с нацепени здравеняци

Първият специализиран салон за маникюри в Китай вече радва дамите от всякаква възраст. Ето за какво иде реч:

 

 

Навярно, поне веднъж, всяка една жена си е помисляла колко по-хубаво би било, ако в салона за маникюр за ноктите ѝ полагат грижи не обикновените представителки на нежния пол, а грижовни мъже. И то не какви и да е мъже, а здравеняци с изваяни тела на древногръцки богове.

Е, тази мечта е вече реална. Нарича се Hunk Nail Salon и се намира в град Шанхай, Китай, на втория етаж на супермаркет. Не се тревожете, ако не знаете как да стигнете до салона, защото веднага ще бъдете упътени от неговите маникюристи, носещи само розови престилки върху голите си мускулести торсове.

По данни на медията Zula, китайските служители не само знаят как да се погрижат за вашите нокти и да ви помогнат заедно да изберете най-подходящия цвят и дизайн за тях, но също са и специално обучени да извършват масажи от всякакъв тип.

И не се притеснявайте, ако заглеждате тези тъй необичайни маникюристи. Затова са там – за да демонстрират нацепените си мускулести тела, докато им се наслаждавате с поглед.

За повече информация или как да си запазите час в Hunk Nail Salon, когато се намирате в Шанхай, можете да видите в официалния им сайт – https://www.xiaohongshu.com/user/profile/634e28e9000000001802a250?xhsshare=CopyLink&appuid=6126f4b90000000001009091&apptime=1706251823 .