Холивуд: Бъдещите майки през 2020-а

След сватбените камбани обикновено се чува детски плач, който обаче носи само радост на новоизпечените родители и техните близки. Преди броени дни актрисата Ан Хатауей стана майка за втори път, а ето и кои други звезди ще се сдобият с рожби  през следващата година.

 

Алехандра Силва и Ричард Гиър

След раждането на първото си дете Александър през февруари 2019-а, испанката сподели, че със 70-годишния си съпруг, Ричърд Гиър, очакват нова рожба през 2020-а.

Ашли Греъм и Джъстин Ървин

Неотдавна моделът с огромен бюст обяви, че ще става за първи път майка. Оттогава Ашли Греъм не спира да публикува снимки на растящия си корем в социалните мрежи.

Мила Йовович и Пол Уилям Скот Андерсън

Бременна с трето момиченце, звездата от „Жана д‘Арк“ написа много разчувстващ текст в Instagram профила си. Тя сподели от сърце радостта, която изпитват двамата с партньора ѝ по повод третата бременност на актрисата. Бъдещият баща не крие и притесненията си – все пак Мила Йовович е на 43 години.

Клеманс Поези

През септември, по време на модно дефиле на Stella McCartney,  известната в Холивуд френска актриса потвърди новината,  че ще става родител за втори път. Тя упорито продължава да пази в тайна самоличността на човека да нея, който е баща и на родения през 2016 г. Лиам.

Бар Рафаели и Ади Езра

През 2015-а красивият модел се омъжи за еврейския бизнесмен Ади Езра, от когото вече има две момиченца – Лив и Ел. Новината е, че през 2020-а съпрузите ще се сдобият с трети наследник.

Даниела Пик и Куентин Тарантино

След като се бракосъчетаха дискретно през 2018-а,  Даниела и Куентин обявиха в края на август 2019-а, че очакват първото си бебе. Петдесет и шест годишният режиьсор сподели, че няма търпение да стане татко, докато гостува в токшоуто „Jimmy Kimmel Live“ през лятото. Така че бъдещият им наследник е много желан и очакван.