Dior превзема Harrods

Тази зима френската модна къща се готви да покори култовия лондонски универсален магазин за луксозни стоки. Разказваме ви за уникалното празнично шоу, което ще продължи до 3-ти януари 2023 година.

 

Висша мода, анимирани витрини, ефимерни уникални колекции, вкусни джинджифилови сладки и впечатляващи коледни украси, всичко това вече можете да намерите в прочутия лондонски универсален магазин, намиращ се на 87–135 Brompton Road в Лондон.

Универсалният магазин Harrods.

Докато посетителите и купувачите разглеждат новата колекция на лейбъла, те ще имат възможността да се насладят и на уникалната коледна украса, наподобяваща джинджифиловата къщичка в приказката „Хензел и Гретел“.

А за най-гладните е осигурено и специалното кафене Café Dior. За тези, които не знаят, Кристиан Диор е бил и голям почитател на гастрономията и гурмето. Ето защо не е чудно, че модната къща е наела едни от най-даровитите сладкари, баристи и пекари, чиито кулинарни чудесии ще успеят безпроблемно да задоволят прищевките и на най-капризния клиент.

Любопитно е да се спомене, че майсторите сладкари даже са успели да направят и умалени захаросани модели на най-емблематичните дрехи и аксесоари на Dior.

Една от гостуващите колекции ще бъде новата Dior Cruise 2023, вдъхновена от фамозната танцьорка на фламенко – испанката Кармен Амая (1913-1963). Тук не само се вижда прецизният почерк на главния творчески директор Мария Грация Кюри, но всеки заинтересован може да намерите някои от знаковите модели чанти на марката – Lady Dior и Dior Saddle.