Сряда, 15 декември – Неконтролируеми изблици на гняв

Тази сряда Луната е в съвпад с Уран, като това разположение на небесните тела може да има доста неочаквани ефекти върху вас.

Причината е, че Уран ще въздейства на емоциите ви по необичаен начин – мнозина могат да реагират свръхемоционално или твърде нервно на неща, които традиционно не им правят особено впечатление.

Днес може да срещнете интересни хора, които да ви изненадат с поведението си, но не след дълго бързо да изчезнат от живота ви. Това е характерно за Уран – връзките, повлияни от него, не са дългосрочни, разпадат се бързо, а отделните страни в тях лесно се впускат в нови приключения.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните ще са изправени пред редица нови предизвикателства. Ще тряба да се доказват отново и отново. За да се справят с изпълнението на новите задачи, ще им е необходимо да положат допълнителни усилия. Това може да ги стресира и да се превърне в причина да се държат нервно и раздразнително. Препоръчително е да запазят самообладание, в противен случай ще влошат ситуацията.

Телците ще трябва да проявят засилен самоконтрол. Добре е да не се гневят и вбесяват прекалено лесно, защото така ще загубят уважението на колегите и партньорите си. При бизнес преговорите, които днес им предстоят, е важно да се въздържат от прибързани отговори.

Близнаците трябва да внимават за тънката разлика между амбициозно и нахално поведение. Добре е да го имат предвид особено по време на срещи, на които обсъждат различни финансови въпроси. Днес не е добре да поемат твърде високи рискове, тъй като загубите ще са по-големи от печалбите.

Раците ще се сблъскат с необичайно предизвикателство или със силен конкурент. Добре е да си отделят време, за да преосмислят новата ситуация, но в никакъв случай не трябва да се страхуват от нея. Добре е да вярват повече в себе си и да демонстрират пълния си потенциал. При възможно противопоставяне , нека възприемат това като шанс да се докажат.

Лъвовете ще спечелят доверието на колегите и бизнес партньорите си. Техният ентусиазъм е заразителен и идеите им за нововъведения в бизнеса ще бъдат одобрени и в най-скоро време въведени в практиката.

За Девите е важно да не се поддават на провокации. Точно днес не е време да си отмъщават и да влизат в ненужни конфронтации с колеги. Дълбоко в себе си те знаят точно какво искат и как да го постигнат. Така че е добре да слушат вътрешния си глас особено що се отнася до финансовите си дела.

Везните ще бъдат признати за предпочитан член на всеки творчески екип. Трябва да използват тази своеобразна инерция, за да предвижат напред свои инвестиционни проекти, които смятат за важни. Лесно ще ентусиазират колегите около себе си, така че няма какво повече да се бавят.

На Скорпионите днес ще им се наложи сериозно да се потрудят – да се докажат и в същото време да не реагират на злостни и злобни коментари от страна на хора, които им завиждат за успехите. В същото време техни бизнес конкуренти ще се опитат да си припишат техни заслуги.

За Стрелците е препоръчително да избягват работа в екип – имат твърде много нерешени проблеми от миналото, които ще им пречат да се разиват и вървят напред. Ще трябва без много шум да измислят решение на проблемите, като избягват да го дискутират с колегите си!

Козирозите ще осъзнаят, че разполагат с предимства, които ги правят победители. Лесно ще постигат целите си и отлично ще усещат какво да правят и казват в определени недотам комфортни за тях ситуации.

Водолеите ще могат да се поздравят с много положителни резултати в работата си. Днес многото екипи, за които отговарят, ще се справят изключително успешно с поставените им задачи и ще са нагледен пример как се изпълнява добре структрурирана бизнес стратегия.

За Рибите е важно да избягват всяка ситуация, в която може да възникне конфликт. Те няма какво да делят с никого особено в сферата на финансите, така че споровете им ще са провокирани единствено от прекалена чувствителност и изнервеност.

Добре е да си вземат няколко дни отпуска, отколкото да разстройват колегите и бизнес партньорите си с неочакваните си изблици на гняв.