Хората, които следват мечтите си
воля, постоянство и …мъничко шанс

Сингапур ще приветства посетителите си с „балони“

Преди броени дни богатата град-държава представи нов начин, чрез който ще може да посреща посетителите си, дошли по бизнес работа, по време на продължаващата пандемия. За тях бяха построени около 150 спални, самостоятелни фитнес центрове и стаи за съвещания, за да може хем да пропуснат задължителната карантина, хем да си свършат работата. Ето за какво точно става дума: 

4 причини да не си лягате гладни

През последните години доста диетолози предупреждават, че за да запазим фината си и стройна фигура, не бива да вечеряме след 18:00 часа вечерта. По принцип това е вярно, но доколкото всеки организъм е индивидуален, вероятността да си навредите също е голяма.

Шоколадената война: Milka и Ritter Sport спорят за квадрата

„Квадратиш. Практиш. Гут", - този рекламен слоган на известната немска марка за шоколад Ritter Sport е разбираем и без превод. Квадратният шоколад в разноцветни опаковки е веднага разпознаваем. С цялото разнообразие от вкусове и размери, от минибар за една хапка до огромните опаковки от половин килограм, той винаги има една и съща форма.

Гордостта на Испания: спортната версия на Hispano-Suiza Carmen

На този свят почти всичко може да се купи. Историята е сред малкото изключения. Затова пък възможността да се докоснеш до историята може да бъде продадена изгодно, от което се възползват много предприемачи.

ЕЛИТ

- Място за реклама -