Хората, които следват мечтите си
воля, постоянство и …мъничко шанс

Десценденти: какво представляват те и какво говорят за любовния ви избор

През последното десетилетие десцедентите добиха огромна популярност, нареждайки се до асцендента, слънчевия и лунния знак. Така астрологията вече фиксира 4 основни ъгъла в хороскопа, в които е заложена част от информацията за самите нас (житейски път, характер, любовен живот, мисия на земята). Разказваме ви за смисъла на десцедентите и за каква любов копнее сърцето ви.  

Седмичните предложения – за здрави и зрели!

В седмицата, в която трябваше да започнат два големи международни фестивали – 24-ият „София филм фест“ и Мартенски музикални дни в Русе, правителството взе мерки за ограничаване опасността от разпространение на COVID-19, и те бяха отложени. Но както казва Зигмунд Фройд, „Зрелостта проличава в способността да отлагаш удоволствията“.

Virgin Galactic показа интериора на кораба за космически туристи

Салонът на VSS Unity напомня повече бизнесджет, отколкото кабина на обичайните космически кораби. Илюминаторите по целия корпус позволяват на пътниците да наблюдават космоса и земята, без да стават от местата си.

Модата в Париж става зелена

След като темата за един по-екологичен и природосъобразен свят става все по-актуална с всеки изминал ден, няма нищо учудващо, че столицата на модата също не стои безучастно. Разказваме ви какво представлява най-новата инициатива в парижкия 10-ти арондисман (регион).

ЕЛИТ

- Място за реклама -