Хората, които следват мечтите си
воля, постоянство и …мъничко шанс

4 причини да не си лягате гладни

През последните години доста диетолози предупреждават, че за да запазим фината си и стройна фигура, не бива да вечеряме след 18:00 часа вечерта. По принцип това е вярно, но доколкото всеки организъм е индивидуален, вероятността да си навредите също е голяма.

Китайска книжарница, сякаш излязла от филм за Хари Потър

Китайската народна република не спира да сюрприза света с иновациите и дизайнерските си решения. Неотдавна верните фенове на момчето магьосник забелязаха приликите на новата книжарница в провинция Съчуан с дизайна в сагата или илюстрациите на известния нидерландски художник Мориц Корнелис Ешер. Ето за какво става дума:

И Netflix лансира собствени мобилни игри

Американската дигитална платформа Netflix продължава да се развива все повече и повече и сякаш амбициите ѝ нямат край. Последен пример затова е как преди няколко дни Netflix пусна на пазара и първите си мобилни игри: специално пригодени за притежателите на мобилни телефони с операционна система Android. Ето какво друго се знае до сега:

Louis Vuitton купи Tiffany & Co за 16 млрд. долара

Френският бранд Louis Vuitton Moet Hennessy (LVMH) съобщи, че е успял да постигне окончателно съглашение с американската бижутерска марка Tiffany&Co. Цената на сделкята е 16.2 млрд. долара, се казва на сайта на френската група. Покупката на Tiffany от LVMH е одобрена от бордовете на директорите на двете компании. Очаква се сделката да бъде завършена в средата на 2020-а.

ЕЛИТ

- Място за реклама -